Over Ons

Loonbedrijf B. Scheper B.V.

Betrouwbaar, vakbekwaam en professioneel. Loonbedrijf B. Scheper B.V. biedt u dé oplossing voor al uw agrarische loonwerkzaamheden.

Een modern en geïnnoveerd machinepark, vakbekwaam personeel en jarenlange ervaring zijn de ingrediënten van B. Scheper B.V. om agrarische bedrijven op alle gebieden bij te staan. Loonbedrijf B. Scheper verzorgt o.a. full-service loonwerk, GMP+ transport, handel en zijn tevens mestintermediair.

Familiebedrijf B. Scheper B.V. is gevestigd aan de Noesten in Westerbork. Het loonbedrijf is in 1999 door Bé Scheper opgericht na de overname van een plaatselijke agrarische coöperatie.

Het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, deskundig en eerlijk advies en de vele investeringen in het bedrijf hebben in de jaren daarna geresulteerd in een full-service loonbedrijf met gemiddeld 20 werknemers, een aantal vaste ZZP’ers en een uitgebreide vaste klantenkring.

Bij loonbedrijf B. Scheper vinden we het belangrijk dat er goed en persoonlijk contact is tussen opdrachtgever en -nemer. We streven naar duidelijke afspraken en een snelle service. Dat doen we door doorlopend te communiceren met klant en medewerker. Korte lijnen en klantgericht.

Efficiënt en effectief!

Afspraak is afspraak

Met passie voor de sector wordt door iedereen dagelijks gewerkt aan het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, waarbij het motto afspraak is afspraak de belangrijkste pijler is. Goed en persoonlijk contact tussen opdrachtgever en -nemers is vervolgens de basis voor het succesvol uitvoeren van de werkzaamheden.

Kwaliteit

Een modern en geïnnoveerd machinepark, vakbekwaam personeel en jarenlange ervaring zijn de ingrediënten van B. Scheper B.V. om agrarische bedrijven op alle gebieden bij te staan van grondbewerking tot mesttransport en van zaaiwerk tot rooi- en hakselwerk. Geen vraag laten wij onbeantwoord!

Loonbedrijf B. Scheper is altijd op zoek naar de laatste trends en mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter en sneller uit te kunnen voeren, waarbij kwaliteit voorop gaat. Om die reden beschikken zij over een modern en geïnnoveerd machinepark.

VKL* gecertificeerd

Loonbedrijf B. Scheper lever een totaalpakket aan agrarische diensten; alle werkzaamheden op het gebied van akkerbouw en veehouderij kunnen zij voor u verzorgen. Bovendien is Loonbedrijf B. Scheper VKL * gecertificeerd. Dat betekent dat ze voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en dat alle werkzaamheden de voedselkwaliteit ten goede komen.

Loonbedrijf B. Scheper: efficiënt en effectief!

Contact