Over ons

Familiebedrijf B. Scheper B.V. is gevestigd in een bedrijfspand aan de Noesten in Westerbork. Het loonbedrijf is in 1999 door Bé Scheper opgericht na de overname van een plaatselijke agrarische coöperatie.

Afspraak is afspraak

Met passie voor de sector wordt door iedereen dagelijks gewerkt aan het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, waarbij het motto afspraak is afspraak de belangrijkste pijler is. Goed en persoonlijk contact tussen opdrachtgever en –nemer is vervolgens de basis voor het succesvol uitvoeren van de werkzaamheden.

Kwaliteit

Loonbedrijf B. Scheper is altijd op zoek naar de laatste trends en mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter en sneller uit te kunnen voeren, waarbij kwaliteit voorop gaat. Om die reden beschikken zij over een modern en geïnnoveerd machinepark.

VKL* gecertificeerd

Loonbedrijf B. Scheper levert een totaalpakket aan agrarische diensten; alle werkzaamheden op het gebied van akkerbouw en veehouderij kunnen zij voor u verzorgen. Bovendien is Loonbedrijf B. Scheper VKL* gecertificeerd. Dat betekent dat ze voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en dat alle werkzaamheden de voedselkwaliteit ten goede komen.

Loonbedrijf B. Scheper: efficiënt en effectief!

 

Contact opnemen

0593 331555

Waarom kiezen voor Loonbedrijf B. Scheper?

  • Grote capaciteit
  • Kwaliteit staat voorop
  • Afspraak = afspraak
  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring
  • VKL gecertificeerd

Certificering

VKL GMP

Loonbedrijf B. Scheper BV